STARS/Ábel Anita ellen pert indítottak a fogyás titkának kifecsegése miatt

Ábel Anita ellen pert indítottak a fogyás titkának kifecsegése miatt

A Dietetikusok Országos Szövetsége a múlt hónapban pert indított az ismert színésznő és televíziós műsorvezető, Ábel Anita ellen azért, mert az után, hogy a televíziós fellépése során arról mesélt, hogy miképpen sikerült lefogynia, meredeken, sokad részére esett a dietetikusok és fitneszklubok szolgáltatásait. Szó szerint pár nappal ezelőtt befejeződött a bírósági tárgyalás. Előreszaladva elmondjuk, hogy az eljárást Anita megnyerte, de a részletek elmondására magát Anitát kértük fel.

Anita mondja el, kérem, hogyan kezdődött minden?

Minden néhány hónappal ezelőtt kezdődött, amikor az egyik tévéadásban elmeséltem, hogyan sikerült olyan gyorsan leadnom a kilókat, és hogy sohasem jártam edzőtermekbe és nem vettem igénybe a dietetikusok szolgáltatásait, és valóban azt ajánlom, hogy nem kell hozzájuk fordulni segítségért, hiszen a túlsúlytól való megszabadulásnak van egyszerűbb és olcsóbb természetes módszere. Az adás után egy héttel levelem jött a dietetikusok országos szövetségétől. amelyben azt követelték, hogy egyenes televíziós adásban vonjam vissza a korábban mondottakat

Természetesen ezt nem tettem meg, hiszen a szavaimban nem volt semmilyen rágalmazás vagy hazugság. Az, hogy szenvedtek ettől, hogy az emberek megtudták, hogyan boldoguljanak orvosok és személyi edzők nélkül, és hogy ne költsenek mesés összegeket az ideális alak elérésére, ezek nem az én problémáim. Hiszen a természetben rengeteg természetes szer van a szervezetük kiváló állapotban való tartásához!

Mi történt még?

El kezdtek munkára hívogatni. Hogy írjak a közösségi hálón. Valamilyen módon rájöttek a privát mobilszámomra, és elkezdtek fenyegetésekkel felhívni. Még a számomat is meg kellett változtatni, és egy időre testőrt fogadni. Brrr, még sokáig fogok emlékezni erre az időre! Aztán, se szó, se beszéd, megjött az idézés az Alkotmánybíróságra

Csodálkozott?

Nem, nagyon mérges voltam! Ezek az emberek készek mindent megtenni azért, hogy folytassák az egyszerű emberek kifosztását! Elhívtam magammal az ügyvédbarátomat, de nélküle is tudtam, hogy megnyerhetem az ügyet, hiszen az én oldalamon volt az igazság. Így is alakult. Egy meghallgatás, sajnos, nem volt elég, még kétszer kellett megjelenni a bíróságon. De mindennek a végén a bíró a mi oldalunkon állt, és a felperest kötelezték a rágalmazás miatti büntetés és az erkölcsi kár megtérítésére 5 000 000 forint összegben. Később ezt a pénzt átutaltam a gyermeksegítő alapítványnak.

Mondja el, kérem, tulajdonképpen miből adódott ez a perpatvar?

Abból, hogy az egész országnak elmeséltem, hogyan fogytam le a FitoTea nevű új tea segítségével. Azt egy barátnőm ajánlotta nekem elmondva, hogy a segítségével gyorsan leadom majd a felesleges kilókat és megtisztítom a szervezetemet. Először nem hittem neki, de egy hónap múlva elképedtem a hatástól, 12 kilót fogytam! Azon kívül javult az általános állapotom, visszatért a frissességem. Nem fogja elhinni, de még az a pattanásos kiütés is eltűnt, amely hosszú éveken át kínozott. Ezen koktél után lélegzetelállítóan kezdtem kinézni! Egyszerűen nem tudtam megállni, hogy ne beszéljek minderről!

Ez valamilyen drága szer, amelyhez az átlagember nem juthat hozzá?

Nem, és nem! Ahhoz képest, hogy mennyi pénzt adtam a személyes dietetikusomnak és a személyi edzőmnek, ez a szer csak fillérekbe kerül. A megszerzése teljesen lehetséges. Igaz, csak az interneten kaphatók, rendelni a hivatalos weboldalon kell.

Köszönöm az érdekes interjút! Szeretne valamit kívánni az olvasóinknak?

Önnek is köszönöm! Elsősorban az szeretném kívánni a lap női olvasótáborának, hogy ne dőljenek be a kontároknak, akik csak a pénzt tudják elszedni! A diéta és a torna messze nem mindenkinek felel meg, és a hatásuk nem tartós. Most lehetséges erőfeszítés és egészségkárosodás nélkül fogyni. Örökké az önöké, Ábel Anita!

Kinga

Ki próbálta már ki? Mondják el, hogy segít-e? Elhatároztam, hogy rendelek az anyukámnak, de nekem se lesz ellenemre!

Eleonora

Nemrég rendeltem meg, holnap megyek átvenni, és ott helyben fizetek. A szomszédasszony dicséri, azt mondja, hogy 2 hét alatt ledobott 8 kilót, és kitűnően érzi magát!

Zuzanna

Egy hete vettem át a megrendelést, és már mínusz 3 kilónál tartok, és csak azt sajnálom, hogy korábban nem tudtam erről a készítményről. Végeredményben mindenkinek ajánlom!

Mariann

Tulajdonképpen nem drága, a jó alakért nem sajnálom a pénzt, de azért van még egy kérdés: előre kell fizetni vagy átvételkor?

Barbara

Mariann, pénzt csak átvételkor kell átadni, rendelje meg bátran most rögtön, a rendeléstől bármikor elállhat, de biztos vagyok abban, hogy nem kell elállnia.

Milena

Lányok! Megrendeltem.

Andrea

FitoTea – ez már valami! Már egy hónapja iszom. Először is, 18 kilót fogytam!!! A bőröm egyáltalán nem ereszkedett meg. A zsír elsősorban pont onnan tűnik el, ahonnan kell. Nagyon elégedett vagyok ezzel a szerrel. Mindegyik barátnőmnek ajánlottam, és mindegyiküknek segített.

Alina

Andrea, én történetesen itt rendeltem meg, a minőség kitűnő. majd megosztom az eredményeket:

Sabina

Megrendeltem. Alig bírom kivárni, hogy kipróbáljam! Majd később megírom az eredményeket***

Sylwia

Én is elkezdtem használni a FitoTea. Eddig mínusz 3 kiló. Remélem, még minden előttem áll..

Grażyna

Egyetértek az eddig leírtakkal. Az eredmény szemmel látható. Az én esetemben egy hónap alatt mínusz 14 kiló, és a súlyom már fél éve nem tér vissza. Mindenkinek ajánlom, aki gyorsan akar lefogyni.

Kazimiera

A szer szuper. Még csak néhány napja iszom, de már vannak eredmények

Megrendelés