Főoldal / Egészség / Szakértői blogok

imgimg

Nézzétek ezt a csecsemő méretű péniszt, nézzétek ezt a felnőttnek öltözött babát! :)

Szia kicsim, eltévedtél? Szegénykém elvesztél a felnőtt férfiak között?

A szakértő vallomása: 10 péniszméretével elégedetlen férfiból 9 nem tudja, hogy műtéti beavatkozás nélkül is megoldhatja ezt a problémát

img

Kiss Boldizsár

andrológus szakértő, 12 éves szakmai tapasztalat

img
img 351726
img
img 351726

A férfiak 92%-a nem elégedett péniszméretével, 87%-uk szeretné tovább bírni, és 79%-uk szenved korai ejakulációban. Ez derült ki a 25 év feletti férfiak által kitöltött közvéleménykutatás eredményeiből. Régebben számtalan oldalról közelítették meg a probléma megoldását, ide tartoztak többek között a bonyolult pénisznövelő műtétek is, de ma már nincs szükség ilyen drasztikus beavatkozásra.

Két évvel ezelőtt mutatták be a Lordliness terméket egy nemzetközi konferencián. A gyártó állítása szerint ez a termék átfogó megoldást nyújt a szexuális teljesítményproblémákra.

A férfiak száma 369

Hosszabb és vastagabb pénisz

353

Fokozott nemi vágy

337

Jobb állóképesség

321

Rövid felépülési idő szex után

314

A Lordliness nagy hatásfoka a készítmény formulájából és gondosan kiválogatott, természetes összetevőiből ered. A gél formulája a következőkből áll: perui maca, L-arginin, diamin, Muira Puama. Ezen összetevők serkentik a medence felületén lévő szervek vérkeringését és a pénisz sejtjeinek osztódását és növekedését, ezáltal megnövesztik és vastagabbá teszik a hímvesszőt. A gél fokozza a tesztoszterontermelést, ami jó hatással van a férfi vonzerőre és a nemi vágyra.

A fejlesztő azt ajánlotta a szakértőknek, hogy a Lordliness terméket napi rendszerességgel, a pénisznövelő műtétek biztonságos alternatívájaként használják. A megadott információk alapos áttanulmányozása után én is ajánlani kezdtem a Lordliness termék használatát az ügyfeleimnek a drasztikus beavatkozások előtt. A pácienseim 99%-a 1,5-2 héten belül szabad szemmel látható változásokra lett figyelmes, és visszajött hozzám, hogy megköszönje a segítségem.

Engedjétek meg, hogy elmeséljek néhány esetet.

S. Dávid, 29 éves 6 hónapig erekciós problémában szenvedett, valamint meg is szerette volna növelni péniszét. Eldöntötte, hogy műtétre fog menni, de a műtét előtti ellenőrzés ideje alatt beleegyezett abba, hogy először kipróbálja a Lordliness terméket. Egy héttel később el is múltak az erekciós problémái. Három héttel később lemérte péniszét, ami 3 cm-rel vastagabb és 4 cm-rel hosszabb lett.

img

P. Elemér, 24 éves Probléma: kicsi, vékony pénisz (12 cm hosszú, 4 cm vastag). Kipróbálta a vákuumos pumpát, amitől hematómája lett. Súlyos fájdalomról és a szexuális élet hiányáról panaszkodott. 3 hónapig használta a Lordliness terméket. Pénisze végül elérte a 18 cm hosszúságot és a 7 cm-es vastagságot. Elemér elkezdett rendszeres szexuális életet élni.

K. Sámuel, 38 éves 2 éven át korai magömlésben szenvedett, csak 2-3 percig bírta, valamint orgazmusa is elég gyenge volt. Drogériákban kapható gyógyszereket szedett, de helyzete semmit nem változott. A Lordliness egy hónapos használata után 25-30 percig vagy akár még ennél is tovább bírta. Sámuel arról is beszámolt, hogy intenzívebb érzése van szex közben, valamint orgazmusa erősebb és hosszabb lett.

A Lordliness használata egyszerű. Oszlass el egy keveset a gélből a pénisz területén. Ne használd síkosítóként!

img

A klinikai vizsgálatok eredményei és ügyfeleim adatai alapján biztosíthatlak benneteket, hogy a Lordliness a legjobb megoldás azoknak a férfiaknak, akik szeretnék jobbá tenni és feldobni szexuális életüket, valamint műtét és vákuumos készülékek nélkül akarják megnövelni péniszüket. Ez az egyetlen olyan biztonságos módszer, melynek nincs ellenjavallata és bárki számára megfizethető.

A gél népszerűségének növekedésével egyre több hamisítvány kerül ki. Az eredeti Lordliness terméket a hivatalos weboldalról vásárolhatod meg - a termék nem lesz kapható drogériákban. Járj el biztonságosan, ne rendeld meg a gélt egy harmadik féltől, csak közvetlenül a gyártótól. A weboldalon most egy különleges akció fut: az első 30 olvasó, aki rálép a linkre 50%-os kedvezménnyel vásárolhatja meg a Lordliness készítményt. Többet érdemelsz!

product
A Lordliness megrendelése

49 754 kattintás

az elmúlt órában

836 vásárlás

az elmúlt órában

Hozzászólások 15

img

Varga Andor

15

Király cucc, feltétlenül ki kellene próbálnom, még akkor is, ha nincs olyan kis péniszem. Tudjátok, a 18 cm nem mondható túl hétköznapinak. :)

img
V

Vass Henrik

293

Én már ismertem ezt a terméket. Egy fél éve használtam a Lordliness készítményt. Nem is akarok túl sokat beszélni, nézzétek meg magatok a különbséget!

img
img

Takács Géza

82

Srácok, legyetek óvatosak! Csak egy kicsit szerettem volna növelni a péniszemen, és egy 27 cm-es szerszámot kaptam. A nők teljesen le vannak döbbenve, amikor meglátják az óriást, még egy gyűrűt is elkezdtem használni a szexhez, máskülönben a csajok pánikolva rohannának el...

img

Barabás János

34

A feleségem nem elégedett, szóval biztosan kipróbálom. Nem mondhatnám, hogy kicsi a péniszem, 20 cm-es, de azt mondta, az exének 25 cm-es volt, ami nagyon jó volt neki. Észrevettem, hogy nagy faszú pornókat néz, pontosan ez szokott történni, mielőtt megcsalnak...

img
U

Ungi Tamás

0

Kell neked egy ilyen feleség? Növeld meg péniszed, és szórakozz a többi nővel! Tedd féltékennyé!

img
B

Boldog Irén

27

Hűha, ezek az eredmények nagyszerűek! A férjemnek is vennem kéne ebből. Tudjátok, a 15 cm-es pénisz nem valami nagy szám. Semmi gyönyöröm nincs mellette. :(

img
M

Magyar József

19

Sikerült 50%-os kedvezménnyel vásárolnom, és egyszerre 2 tubussal is rendeltem. Ezer hálám ezért a cikkért!

img

Sáró Alex

671

Ez egy lenyűgöző, megfizethető és könnyen használható termék. 2 hét alatt 6 cm-rel sikerült megnövelnem a péniszem, ez az eredmény jobb, mint a műtét utáni. Nézzétek csak meg!

img
img
G

Galambos Anna

36

A testvéremnél láttam ezt a tubust, aztán eltette egy másik helyre, de nem mondta el, mi az. Most már tudom, hogy mire is való ez a gél, a testvérem egy ravasz róka! :) Az egyik buliban láttam a medencénél, a szerszáma látható volt az fürdőruháján keresztül. Kicsit meg is bántam, hogy a testvére vagyok!

img
A

Akasztó Viktor

17

Srácok, az eredményem lenyűgöző! Én is megrendeltem a Lordliness terméket, alig várom, hogy kipróbálhassam.

img

Szőlősi Milán

405

Kicsit több, mint egy hete használom ezt a gélt, nagyon tetszik! Könnyű alkalmazni, és más termékekkel ellentétben ez nem ragad. Az eddigi eredményem + 1 cm, de itt nem állok meg!

img
P

Pécsi Miklós

-54

Ez ostobaság, nincs olyan kenőcs, ami segítene! Kipróbáltam a vákuumos pumpát, nagyon fájt, óvatosnak kell lenni vele… Az eredmény nem tart sokáig, de legalább van. Mindenesetre csak a műtét segíthet örökké megnövelni a méreted, minden más átverés.

img
L

Lakatos Botond

78

Használd csak tovább a pumpát, vagy feküdj kés alá, ha nem hiszel benne. De először legalább próbáld ki, és csak utána mond, hogy átverés. Én személy szerint egy hónap alatt 4,5 cm-rel növeltem meg a péniszem. Igen, mindezt egyedül, otthon, orvosok és más segítség nélkül sikerült elérnem.

img
V

Vágó Dániel

39

Most érkezett meg a csomagom, és azonnal ki is fogom próbálni. Talán egy héten belül már be is fogok számolni az eredményeimről.

img
D

Dorogi Ádám

4

Nemrég láttam egy TV-műsort erről a gélről, azt mondták a termék csodákra képes. Sajnos azt elfelejtettem, milyen műsor volt… De később, még aznap megrendeltem a Lordliness terméket. 2 hete használom, és már most látom az eredményét. :)